info@miu.edu.af

0093202501645

برگزاری جلسه معارف علوی «ضرورت اهتمام به انواع جهاد در کلام امیرالمؤمنین (ع)» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

✳️برگزاری جلسه معارف علوی «ضرورت اهتمام به انواع جهاد در کلام امیرالمؤمنین (ع)» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان
📚جلسه  معارف علوی با عنوان «ضرورت اهتمام به انواع جهاد در کلام امیرالمؤمنین (ع)» روز سه شنبه تاریخ 1405/1/18 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و ارائه آقای محمدطاهر رفیعی برگزار گردید.
در آغاز این جلسه، آقای رفیعی با قرائت فرازی از نامه ۴۷ نهج‌البلاغه «وَاللهَ اللهَ فِي الْجِهَادِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَأَلْسِنَتِكُمْ فِي سَبِيلِ الله» به تبیین جایگاه جهاد در منظومه فکری اسلام پرداخت و تأکید کرد که جهاد تنها به معنای نبرد نظامی نیست، بلکه مفهومی گسترده و چندبعدی دارد.
در ادامه، ایشان به تشریح انواع جهاد پرداخت و بیان داشت که جهاد با مال، شامل انفاق، کمک به نیازمندان و حمایت مالی از مسیر حق است. جهاد با نفس، ایثار، فداکاری و آمادگی برای دفاع از ارزش‌ها و کیان اسلامی را در بر می‌گیرد و جهاد با زبان نیز به معنای روشنگری، امر به معروف و نهی از منکر، و دفاع از حق در برابر باطل است. وی تأکید کرد که در دنیای امروز، جهاد زبانی و تبیینی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و هر فرد مؤمن باید در این عرصه نقش فعال ایفا کند.
آقای رفیعی همچنین با اشاره به شرایط اکنون، خاطرنشان کرد که دشمنان اسلام با ابزارهای رسانه‌ای و فرهنگی در تلاش‌اند تا باورهای دینی را تضعیف کنند؛ از این‌رو، جهاد با زبان و قلم به عنوان یک وظیفه همگانی مطرح می‌شود. ایشان افزود که سکوت در برابر انحرافات و بی‌تفاوتی نسبت به مسائل جامعه اسلامی، مغایر با روح تعالیم علوی است و هر مسلمان باید با بصیرت و آگاهی در مسیر دفاع از حقیقت گام بردارد.