منتشر شده در : 1404/08/11
باز دید ها:109
برگزار گردهمایی فرهنگی «روش معاشرت با مردم بر اساس نهجالبلاغه» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان
گردهمایی فرهنگی با موضوع «روش معاشرت با مردم بر اساس نهجالبلاغه» روز یکشنبه تاریخ 1404/8/11 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و ارائه آقای سیدمحمد سجادی برگزار گردید.
در آغاز، آقای سجادی با قرائت حکمت دهم نهجالبلاغه گفتند: «خالِطُوا النّاسَ مُخالَطَةً إن مِتُّم مَعَها بَكَوْا عَلَيْكُم و إنْ عِشْتُم حَنّوا إلَيْكُم». ایشان توضیح دادند که این سخن امیرالمؤمنین (ع) راهنمایی کامل برای شیوه درست زندگی اجتماعی است؛ بهگونهای که انسان در میان مردم مایه محبت، صداقت و آرامش باشد و نام نیک از خود بهجا بگذارد.
در ادامه، ایشان با تأکید بر اهمیت اخلاق اجتماعی، احترام متقابل و خیرخواهی در روابط انسانی افزودند که امام علی (ع) با این بیان، مرز میان نفاق و صداقت را روشن ساخته است. اگر انسان با اخلاص، انصاف و خوشرفتاری با مردم معاشرت کند، نه تنها در زمان حیات، محبوب و محترم خواهد بود، بلکه پس از مرگ نیز دلها به یاد او اشک خواهند ریخت.