منتشر شده در : 1404/06/20
باز دید ها:45
برگزاری مراسم بزرگداشت از هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفرصادق(ع) در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان
مراسم گرامیداشت از هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفرصادق(ع) روز چهارشنبه تاریخ 1404/6/19 در سالن اجتماعات نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید، دانشجویان برگزار گردید.
مراسم با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و با مداحی آقای سیدپادشاه هاشمی ادامه یافت در ادامه آقای عالمی سخنرانی نمود، ایشان با بیان اهمیت روز میلاد و جایگاه پیامبر اکرم(ص) بهعنوان چراغ هدایت بشریت، به نقش انسانشناختی و اخلاقی این روز اشاره کرد. وی با تأکید بر مغزِ دین و علم در همآمیختگی فرهنگی، به تبیین ابعاد تربیتی و اجتماعی پیامهای نبوی پرداخت.
ایشان همچنان با مرور ابعاد عدل، رحمت و توحید که در زندگی رسولالله(ص) تجسم یافته، بیان کرد که هر جامعهای برای رشد پایدار باید این ارزشها را در قالب رفتار روزمره منطبق سازد و فرایند تعلیم و تعلم را بر مبنای همان اصول پایهگذاری کند.
در ادامه آقای مولوی قانت سخنرانی کرد، ایشان گفت: رسالت نبوی نه تنها هدایت فردی بلکه ایجاد انسجام و تقویت اتحادیه امت اسلامی است. وی گفت که در هر دورانی که مسلمانان با همدلی و اعتماد به قرآن و سنت پیامبر گرامی(ص) رفتار کردهاند، وحدت شکوفا شده و مسیرهای همزیستی مسالمتآمیز هموار گشته است.